Puurakennusten julkisivuremontit ja maalaukset

Vuosien saatossa rakennuksen julkisivu vaatii huoltoa ja korjausta. Teen julkisivuremontit toiveidesi mukaan aina perinnemaalein toteutetuista ulkomaalauksista ja yksittäisistä vuorilautojen vaihdoista kokonaisvaltaisiin ulkoverhoilun remontteihin ja ekologisiin lisäeristyksiin. Työstän myös erilaiset listoitukset vanhan mallin mukaan.

Huopakatteiden kolmiorimoitukset

Kolmiorimoitettu huopakate on oikea vaihtoehto silloin, kun haluat katon istuvan vanhan rakennuksen ulkonäköön. Korjaan ja teen uudet kolmiorimoitetut huopakatteet kaikkien rakennusten suojaksi. Huolehdin ruoteiden lisäksi otsa- ja räystäslaudoituksista.

Ikkunoiden ja ovien restauroinnit

Restauroin vanhat ikkunanpokat ja ovet uuteen uskoon perinteisin menetelmin. Huolellinen puhdistus, kittaus tai uudelleen listoitus, lasin vaihtotyöt, uudet heloitukset ja kestävä maalipinta antavat uuden elämän vanhalle ikkunalle tai ovelle.

Perinteiset lankkulattiat

Kaunis lankkulattia on kestävä, lämmin ja perinteisen kaunis vanhan tai uuden rakennuksen yksityiskohta. Toteutan lankkulattioiden vauriokorjaukset, hionnat ja tiivistykset, vahaukset tai maalaukset sekä rakennan uuden lankkulattian käsityönä.

Pinkopahvitukset ja tapetoinnit

Pinkopahvi, perinteinen ja paljon käytetty sisäseinien ja –kattojen verhousmateriaali on hengittävä ja tiivis vaihtoehto myös uusiin rakennuksiin. Korjaan ja asennan pinkopahvit kaikkiin rakennuksiin yhdessä perinnetapettitöiden kanssa.